Cinci tineri reţinuţi la sesizarea unui copil de 13 ani

Un minor de numai 13 ani din Bengești Ciocadia a anunțat poliția de un conflict spontan apărut între două familii. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și, după ce au aplanat scandalul, au dispus reținerea pentru 24 de ore a cinci persoane. În urma altercației o persoană a ajuns la spital.

Poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore împotriva a 5 persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia. Din cercetările efectuate la fața locului  s-a stabilit faptul a avut loc un conflict spontan între două familii. Scandalul a izbucnit în fața unui localnic de 35 de ani care a fost lovit cu pumnii și picioarele de trei persoane cu vârste cuprinse între 33 și 52 de ani din cealaltă familie. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Oamenii legii au stabilit că în altercație au mai fost implicate alte două persoane, tată și fiu.

În cauză oamenii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe numele celor cinci scandalagii polițiștii au emis mandate de arestare preventivă pentru 24 de ore și după ce au fost examinaţi de un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj au fost introduși în arest. Toți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunerea de arestare preventivă.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: