Cine a ocupat postul de arhitect al Primăriei Târgu Jiu

Primăria municipiului Târgu Jiu are arhitect. Este vorba despre Mihaela Pârvulescu, o tânără absolventă a Facultății de Arhitectură din București. Postul de arhitect a  mai fost scos la concurs de câteva ori, însă doritori nu au fost.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că postul de arhitect va fi ocupat începând cu data de 1 aprilie 2021. În prezent, această funcție este ocupată de un inginer din cadrul Serviciului de Investiții.  

”Cred că cel mai hulit serviciu din Primăria Târgu Jiu era cel de Urbanism, tocmai pentru că volumul de muncă este unul ridicat. Încerc din anul 2017 să găsesc un specialist care să ocupe această funcție de arhitect la nivelul municipiului Târgu Jiu. Am scos postul de trei ori la concurs, dar nu a fost nimeni interesat să se prezinte. De data aceasta, primăria din Târgu Jiu, în urma scoaterii a postului la concurs, are deja angajată o persoană. Vorbim despre Mihaela Pârvulescu, aceasta fiind arhitect și absolventă a Facultății de Arhitectură Ion Mincu de la București. Am înțeles că de pe data de 1 aprilie îi va începe contractul. Astfel, de pe data de 1 aprilie 2021, Primăria din Târgu Jiu va avea arhitect”, a spus primarul Romanescu.

Edilul mai spune faptul că se simțea destul de mult lipsa unui astfel de specialist. ”Foarte mult ne-a lipsit un astfel de arhitect. Un specialist într-un domeniu este persoana ideală, mai ales dacă a făcut o facultate de specialitate. Pe acel post de arhitect avem delegat un inginer de la Serviciul de Investiții. Omul nu a lucrat în acest domeniu și nu are expertiza necesară, dar nu am avut ce face”, a mai afirmat Romanescu.   

Vizualizări: 2,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: