Cine ar putea fi noul prefect al Gorjului

Postul de prefect al județului Gorj ar putea fi ocupat de Cosmin Petrișor Pistol, directorul executiv la Direcția Economică a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Astfel, după demisia lui Cristinel Rujan, funcția de prefect stă în mâinele PMP, conform unor înțelegeri din trecut cu Partidul Național Liberal.

Demisa prefectului Rujan a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe oamenii politici. În spațiul public au apărut informații cum că ar fi vorba despre un director din cadrul CAS Gorj, fiind vehiculat numele lui Cosmin Pistol. Contactat telefonic, Pistol a spus că au fost purtate discuții în acest sens și știe că a fost nominalizat pentru o astfel de funcție din partea PMP Gorj.

”Da! Construim aceste discuții. Am fost nominalizat pentru funcția de prefect de către Partidul Mișcarea Populară. Este doar o nominalizare, mai mult nu știu ce se va întâmpla. Nu știu dacă mai sunt și alte persoane nominalizate”, a spus Cosmin Pistol.

De asemenea, acesta a spus și ce-l recomandă pentru o astfel de funcție: ”Sunt o persoană seriosă, sunt prompt în rezolvarea problemelor. Mai mult, un alt punct forte este corectitudinea”, ne-a mai spus Pistol.

Pistol a mai activat în domeniul financiar bancar, la Inspectoratul Teritorial de Muncă, iar în prezent ocupă funcția de Director Executiv-Direcția Economică CAS Gorj.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, spune că PMP-ul va rămâne cu postul de prefect, iar cel de-al doilea subprefect va fi ales de către liberali.

”Va rămâne doar cu prefect. Acum PMP dacă va face o altă propunere înafară de Grigorescu, când se va numi un nou subprefcet, acela va fi ales de PNL”, spune Dan Vîlceanu.

Cristinel Rujan și-a dat demisia din cauza presiunilor făcute de Guvern, susține acesta, fiind vorba despre Corpul de Control trimis intenționat, considerându-se hărțuit.  

Vizualizări: 3,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: