Morega susține că este supravegheat... cu drona

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, candidat la alegerile din toamnă pentru funcția de primar, se simte urmărit permanent și nu de acum, ci de câțiva ani. 

"În toți acești 4 ani de zile, scopul principal a fost de a mă denigra, de a spune numai minciuni la adresa mea ba, mai mult, sunt supravegheat permanent, pozat ori de câte ori au ocazia și, mai nou, supravegheat și filmat de la înălțime (dronă), locuința mea din Motru ridicata prin muncă și cu trudă, cât și locuință din satul Padeș construita cu trudă de părinții mei", a scris pe pagina de socializare candidatul PSD la Primăria Motru.

Morega a candidat și acum patru ani, dar a pierdut în fața liberalului Gigel Jianu. PSD speră să își recâștige în 2020 acest fief electoral.

Cosmin Morega crede că va fi câștigător, în ciuda presiunilor și reclamațiilor de care are parte. "Un mod rușinos ales de niște oameni de nimic care se hrănesc zi de zi cu răutate, reclamații, nefiind capabili să realizeze ceva pentru noi, cetățenii sau pentru ei înșiși. Frustrările și neputința își spun cuvântul. Vă asigur că nu îmi este teama, rușine de absolut nimic deoarece sunt o persoana care tot timpul caută să ajute, fără a aștepta mulțumire, aceasta venind de la Bunul Dumnezeu. Numai impreună putem scăpa de învrăjbire, răutate și să reconstruim acest mic oraș", a mai transmis viceprimarul PSD.

Vizualizări: 1,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: