Ce partid ar putea da prefectul de Gorj

Prefectul de Gorj ar putea fi propus de către Partidul Mișcarea Populară, conform unor surse din Partidul Național Liberal. Cristinel Rujan a renunțat la funcția de prefect după ce timp de trei luni s-a trezit la ușă cu Corpul de Control al Guvernului, fiind vorba despre o hărțuire, din punctul lui de vedere.

Teoretic, prefectul este apolitic, dar practic numirea noului prefect al județului Gorj ar sta în mâinile PMP. Formațiunea politică a fost alături de Guvernul Orban anul trecut, iar ca drept răsplată liberalii le-au promis 3 posturi de prefect.

Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, spune că este prea devreme să se gândească la acest lucru, demisia lui Rujan fiind prea din scurt. ”O să ne gândim. Nu am luat încă o decizie în acest sens”, a spus acesta.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere legat de acest aspect.

Pe surse, actualul subprefect Grigorescu ar fi dorit de PMP, dar acesta nu ar fi pe placul șefului PNL Gorj. Grigorescu era șef în Finanțe când instituția a făcut mai multe controale la firmele familiei lui Vîlceanu, în baza cărora au și fost sesizați procurorii, pentru evaziune fiscală.

Vizualizări: 2,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: