Reorganizarea CE Oltenia, pe masa acționarilor

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Complexului Energetic Oltenia se va întruni în ședință, pe 28 august, pentru a aproba modificarea actului constitutiv al companiei energetice.

Asta ca urmare a reorganizării activității miniere a CE Oltenia care a dus la desființarea a 13 puncte de lucru și la înființarea unei sucursale și a nouă puncte de lucru.

„Având în vedere faptul că aceste puncte de lucru înființate/desființate se regăsesc în Actul constitutiv al societății, în anexa 1 – sediile secundare ale societății, este necesară actualizarea acestei anexe și înregistrarea Actului constitutiv actualizat la ORC Gorj”, arată CE Oltenia.

Prin hotărârea din 14 iulie, Directoratul CE Oltenia a aprobat închiderea și radierea următoarelor puncte de lucru: Direcția Minieră, EMC Motru, EMC Roșia-Rovinari, EMC Jilț, Departamentul de Conservare Perimetre Miniere, Cariera Tismana – sector Rovinari, Cariera Pinoasa, Cariera Tismana, Cariera Roșia, Cariera Lupoaia, Cariera Roșiuța, Cariera Jilț Sud și Cariera Jilț Nord.

În locul lor s-au înființat Sucursala Minieră și punctele de lucru: Unitatea Minieră de Carieră (UMC) Tismana – sector Rovinari, UMC Pinoasa, UMC Tismana, UMC Roșia, UMC Lupoaia, UMC Roșiuța, UMC Jilț Sud, UMC Jilț Nord și Unitatea de Conservare Închidere Perimetre Miniere.

După fiecare modificare a actului constitutiv, administratorii societății trebuie să depună la registrul comerțului actul modificator și textul complet al actului constitutiv, actualizat cu toate modificările.

Reorganizarea CE Oltenia a avut în vedere programul de restructurare a companiei care va fi trimis Comisiei Europene până la sfârșitul lunii august. Ajutorul de salvare, de 251 milioane de euro, se va transforma în unul de restructurare

Vizualizări: 5,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: