Cine deschide listele PMP la parlamentare

Ion Săvoiu va deschide lista Partidului Mișcarea Populară (PMP) de la Gorj la alegerile parlamentare din iarnă, la Senat. Săvoiu a reușit să-i sufle prima poziție lui Liviu Andrei, fost candidat la primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean. "Nu a fost o competiție atât de mare în care să cred că a trebuit să aleagă între mine și Liviu Andrei. Știu doar că am fost nominalizat eu. Sunt pregătit de o campanie din 2004", a spus Ion Săvoiu pentru Radio Infinit.
Săvoiu este în prezent consilier municipal la Târgu Jiu, fiind susținut de PMP. Săvoiu a spus că Nicolae Davițoiu, șeful partidului de la Gorj, i-a transmis că a fost propus pentru prima poziție pentru Senat. Acesta a precizat și că pe prima poziție la Camera Deputaților este Gheorghe Leșu Davițoiu, fratele președintelui PMP Gorj.
Ion Fugaru, membru de partid, a declarat că își va da demisia dacă liderii PMP vor comunica oficial că Ion Săvoiu este candidatul nr.1 la Senat. Fugaru spunea în vară că Săvoiu a mai candidat la Senat, în parțialele din 2014, și a obținut doar 2%.

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: