Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cine este noul director financiar al spitalului din Sadu

Spitalul Orășenesc din Bumbești Jiu are director financiar desemnat în baza unui concurs. Este vorba de economista Minodora Iosif care a promovat selecția organizată de conducerea spitalului, fiind și singurul candidat la acest post.

    

Concursul s-a finalizat miercuri, 21 decembrie, a spus Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc din Bumbești Jiu. Minodora Iosif a fost cea care a ocupat și până acum postul de director financiar-contabil dar interimar. În baza concursului va avea garanția că va rămâne în această funcție cel puțin trei ani, în baza contractului de administrare pe care îl va încheia cu unitatea spitalicească. Este lesne de înțeles de ce Minodora Iosif și-a dorit să ocupe în continuare acest post. Salariul pe care aceasta îl va încasa ca și director financiar-contabil al spitalului este de 550 lei brut.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: