Cine este noul şef al Trezoreriei Gorj

Trezoreria Gorj are un şef nou, după ce Gheorghe Paraschivu a fost promovat în funcţia de prefect al judeţului. Daniela Irimescu a fost numită de Ministerul Finanţelor în fruntea Trezoreriei, anterior numirii ocupând funcția de șef serviciu bugete locale.

Numirea Danielei Irimescu în funcția de trezorier șef a venit în data de 8 martie de la Ministerul Finanțelor. Daniela Irimescu lucrează în cadrul instituției din anul 1992 și spune că este familiarizată deja cu problemele instituțiilor, dar și ale autorităţilor locale din județul Gorj. ”Începând cu data de 8 martie 2016 am fost promovată temporar în această funcție. Numirea este temporară, până la întoarcerea titularului pe post. Anterior numirii am ocupat funcția de șef serviciu la Serviciul de Sinteză și Elaborare Bugete Locale. Sper să mă acomodez în această funcţie, fac parte din instituţie, cunosc problemele cu care ne confruntăm. Sunt aproape trei săptămâni de când am preluat instituţia şi nu am întâmpinat probleme”, a spus Daniela Irimescu, trezorier șef.
Irimescu va rămâne în această funcție până când titularul postului, Gheorghe Paraschivu, actualmente prefect, va reveni în cadrul instituției.

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: