Cine i-a pus lui Pasti o vorbă bună să devină șef la ADIA

Directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, a fost cel care i-a pus lui Cristian Toader Pasti o vorbă bună să devină șef la ADIA Gorj, după ce Mihai Gherghe a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii. Chiar Pasti și-a luat gândul de la o funcție în București și a recunoscut că recomandarea a venit de la directorul Aparegio și toți cei 33 de primari din asociație i-au dat girul. Inclusiv edilii PNL ar fi fost încântați să-l vadă pe Pasti șef la ADIA.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ADIA” se ocupă cu proiectele europene atrase pentru sistemele de apă și canalizare. Până acum, 33 de primării au aderat la acest proiect. Noul șef al asociației, Cristian Toader Pasti, spune cine l-a recomandat pentru acest post: „Vorba bună a fost pusă de domnul director Pătrășcoiu, după ce s-a discutat cu domnul deputat Weber, cu domnul senator Cârciumaru și cu domnul președinte Cosmin Popescu. Toți au fost de acord cu mine și eu am discutat cu aproape toți primarii despre această numire. Inclusiv primarii liberali au fost foarte mulțumiți că au cu cine să discute și au considerat că eu pricep repede despre ce este vorba. Nu mă mai tentează Bucureștiul”.

Pasti se laudă că a lăsat Parcul Industrial fără datorii când a plecat. „Am arătat că și Parcul Industrial l-am luat într-o situație care nu era chiar grozavă și l-am lăsat cu zero datorii, cu bani și merge foarte bine în continuare. Și s-au creat 600 de locuri de muncă noi. Cred că sunt un specialist care a preluat societăți cu probleme pentru a le aduce pe linia de plutire”, a mai spus noul șef al ADIA Gorj.

Cristian Toader Pasti este, în continuare, consilier local la Târgu Jiu și consilierul personal al lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: