Cine minte, CEO sau sindicatele?

Subiectul licitaţiei pentru biletele de tratament nu s-a încheiat, mai ales după declaraţiile contradictorii dintre sindicatele din minerit şi energie şi managerul Laurenţiu Ciurel. Întrebarea firească este, cine minte?

Un număr de 12 firme s-au înscris la licitaţia pentru biletele de odihnă şi tratament ale minerilor şi energeticienilor. După mai multe zile de analize, CEO a decis descalificarea tuturor firmelor. Au fost depuse şi două contestaţii, ce au fost postate pe site-ul CEO. Una de la Guardo Tours şi alta de la Tour Operator Sind, firma Federaţiei Univers.

Tu, ba tu!

Mai departe, în Comisia Paritară, judecând după declaraţia sindicatelor, a fost luată decizia reluării procedurilor de licitaţie. Mai mult, sindicaliştii spuneau că ei au cerut anularea procedurii şi fiecare miner să-şi aleagă agenţia de turism, iar administraţia a cerut o nouă licitaţie.

După acest anunţ al sindicatelor, în conferinţa de presă, managerul Laurenţiu Ciurel declară că nu va fi licitaţie şi că va fi „aşa cum a vrut de la început“, adică fiecare angajat să-şi cumpere singur bilet. În aceeaşi conferinţă, Constantin Lăzăroiu, director la Divizia Minieră, a susţinut punctul de vedere al şefului Ciurel şi a spus că sindicatele au cerut reluarea licitaţiei!

Diferenţe de opinii au fost şi între sindicalişti. Ion Ruşeţ spusese că licitaţia va fi reluată şi că sindicatele susţin acest lucru, dar Constantin Mitrescu a spus invers. Mai mult, Mitrescu spunea că procesele verbale arată cum au stat lucrurile în şedinţă. Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai încurcate, sindicatele acuză că administraţia CEO nu pune în aplicarea decizia Comisie Paritare, adică aceea de reluare a licitaţiei pentru biletele de odihnă şi tratament!

Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al Complexului Energetic Oltenia, Elena Zamfir, a menţionat că, în urma solicitării Ziarului Pandurul, a verificat procesul verbal al Comisiei Paritare, iar în acesta nu este stipulată reluarea licitaţiei!!!

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: