Cine va juca finala județeană Gorj la Cupa Satelor!

AJF Gorj a anunțat că miercuri va avea loc finala fazei județene a Cupei Satelor. Echipele de fotbal ale comunelor Turburea și Mătăsari vor juca finala fazei județene a Cupei Satelor.

În finala fazei județene a Cupei Satelor s-au calificat reprezentantele comunelor Turburea și Mătăsari. Cele două echipe au câștigat grupele din care au făcut parte iar miercuri, 20 martie, de la ora 15:00, se va juca ultimul act al Cupei Satelor, câștigătoarea urmând să reprezinte județul Gorj la etapa de zonă. Meciul este programat pe terenul din comuna Drăguțești.

Cupa Satelor este o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România iar obiectivele strategice ale acestui proiect sunt descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale precum și creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.

Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în materiale sportive echipelor calificate în finală, cupe, tricouri pentru campioni, medalii și diplome echipelor clasate pe locurile I – III,

precum și titlul de Campioană Națională echipei învingătoare din finala națională.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: