Cine va participa la concursul pentru postul de adjunct la ITM Gorj

ANFP organizează astăzi concurs pentru promovarea unei persoane pe postul de inspector şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. Care sunt persoanele participante sau dacă sunt persoane interesate, rămâne un mister. Nici măcar conducerea unităţii nu are idee despre cine se va prezenta la concurs.

Şeful ITM Gorj, George Romanescu, spune că nu are cunoştinţă despre vreun participant la concursul pentru postul de inspector şef adjunct. Romanescu este de părere că cel puţin din unitatea pe care o conduce nu se va prezenta nimeni. „Eu nu ştiu cine va participa la concurs. Dosarele nu se depun la noi, se depun direct la Agenţie. Din informaţiile pe care le am se pare că din interior nu este nicio persoană. Însă oricine s-a putut înscrie la concurs, dacă îndeplinea condiţiile. Mă gândesc că, dacă era cineva din interior venea să îmi spună”, a comentat George Romanescu, inspector şef  ITM Gorj.

Postul de inspector şef adjunct în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă al ITM Gorj a rămas vacant după ce Simona Dumitraşcu a înlocuită din funcţie prin ordin de ministru. Astăzi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează pentru a doua oară concursul, dat fiind faptul că, la prima competiţie niciunul dintre cei doi candidaţi nu a promovat. Unul dintre candidaţii de atunci a fost liberalul Ninel Muja. De data aceasta însă, reprezentanţii PNL Gorj nu au idee despre persoanele care s-au înscris la concurs. „Nu ştiu cine va participa, m-am interesat, dar nu am aflat cine se va merge la acest concurs”, a precizat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: