Cine vrea a patra funcţie de decan la UCB

La Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu urmează noi concursuri. În luna februarie va avea loc selecţia pentru funcţia de decan al Facultăţii de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative. Două persoane râvnesc la scaunul de decan al acestei facultăţi. Cert este că actualul decan nu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat.

Conform prorectorului UCB, Ştefan Ghimiş, profesorii Sorin Vasile Purec şi George Niculescu şi-au depus candidatura pentru funcţia de decan al Facultăţii de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative. Candidaturile acestora vor trebui validate de consiliul facultăţii până în data de 1 februarie. Concursul a fost stabilit pentru data de 16 februarie. Cornelia Tomescu Dumitrescu, cea care conduce facultatea în prezent, nu şi-a mai depus candidatura pentru un nou mandat.

Luna aceasta alte trei funcţii de decan au fost scoase la concurs. La Facultatea de Inginerie a luat concursul Cristinel Racoceanu, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Cecilia Răbonţu, iar la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, Monica Delia Bîcă.

Concurs reluat pentru postul de director

Tot în data de 16 februarie va avea loc concursul pentru postul de director al Colegiul pentru Învăţământ Preuniversitar „Constantin Radulescu Motru”. A mai fost organizat un concurs pentru acest post, însă candidatul care s-a înscris la concurs, Florin Ciofu, nu s-a mai prezentat la interviu. Şi de această dată există tot un singur candidat pentru acest post în persoana Cristinei Ionici. Candidatura sa a fost validată de Senatul universităţii.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: