Contracandidatul lui Aurel Medinţu la Divizia Energetică

Aurel Medinţu a avut un contracandidat la concursul pentru şefia Diviziei Energetice a CE Oltenia, chiar din interiorul complexului. Cel care a râvnit la funcţia de director pe partea energetică este un doctor inginer ce prestează activitate de maistru la Cariera Peşteana Sud. Gheorghe Bărbăcioru spune că nu a primit răspunsul firmei de recrutare, dar managerul Ciurel a dezvăluit deja că actualul director Medinţu a fost cel ales.

Gheorghe Bărbăcioru este cel care a avut curajul să intre în competiţia pentru şefia Diviziei Energetice a CE Oltenia. Deşi studiile şi vechimea în minerit şi energie îl recomandă pentru un post mai bun în cadrul CE Oltenia, acesta prestează doar activitate de maistru, fiind conducător formaţie de circa 10 ani la Cariera Peşteana Sud. Bărbăcioru este şi expert tehnic judiciar. „Am participat la concursul pentru postul de director la Divizia Energetică. Am îndeplinit condiţiile, am susţinut interviul cu cei de la Bucureşti, deocamdată nu am primit nimic. Aş fi vrut să primesc şi eu o notificare. Am peste 30 de ani vechime în domeniul electric, mă motivează cercetările făcute în domeniul electric de peste 9 ani, am şi un doctorat pe inginerie electrică. Cunosc şi termocentrala, am şi lucrat acolo, specialitatea mea este centrale termoelectrice, structurată pe inginerie electrică. Fac şi expertize, sunt expert tehnic judiciar dintre cei 15 din România”, a declarat Gheorghe Bărbăcioru.

Până acum nu a fost făcut public rezultatul selecţiei pentru noul Directorat al CE Oltenia, însă managerul Laurenţiu Ciurel a spus că la Divizia Minieră şi la cea Energetică tot vechii şefi vor conduce şi de aici înainte, adică Daniel Antonie, respectiv Aurel Medinţu. Pentru şefia Diviziei Financiare a fost nominalizat Giani Kacic, iar Alexandru Teleru pentru Divizia Dezvoltare.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: