Ciobotariu: „Nu ar fi binevenită o amânare a returului!”

Antrenorul Liviu Ciobotariu crede că o amânare a debutului returului nu ar fi binevenită pentru campionatul românesc. Acesta ar fi de acord totuşi cu amânarea doar dacă vremea ar fi foarte rea şi nu ar fi condiţii bune de joc: „Nu ştiu ce să spun exact de o eventuală amânare a campionatului. Dar nu ar fi binevenită o amânare dintr-un anumit punct de vedere. Nu pot spune acum exact dacă e sau nu bine pentru că nu ştiu cum va fi vremea atunci. Dacă în ţară vremea va fi cu ninsoare şi viscol şi gheaţă, degeaba mergem acum acasă pentru că o să pierdem tot ce am acumulat aici. Sper să nu ningă foarte mult şi să fie vreme bună”.

Ieri Dumitru Dragomir a anunţat că nu se va amâna prima etapă pentru că vor fi 4 grade pe data de 20 februarie: "Conducerea LPF a decis să nu amâne începerea returului. Pentru ce să amânăm- Pentru că ninge acum- Am aici în faţă prognoza meteo pentru perioada respectivă şi e mai mult decât favorabilă. Pe 20 februarie vor fi + 4 grade Celsius, iar apoi temperaturile cresc. Nu se justifică amânarea, se va juca aşa cum e programat".  Dragomir susţine că la LPF au sosit câteva solicitări din partea cluburilor pentru amânarea începerii returului. "Au venit câteva solicitări scrise, dar ce să facem acum, amânăm returul pentru că e zăpadă pe un stadion- Dacă ninge şi e zăpadă pe teren să o dea la o parte, ce, e prima oară- Şi în Germania ninge destul de mult şi totuşi se joacă. Dar o să fie cald când începe returul, nu o să avem probleme, o să vedeţi", a adăugat oficialul LPF.  

După ce au susţinut ieri ultimul antrenament la Lara, în Antalya, jucătorii de la Pandurii au revenit în ţară tot ieri la ora 16:00, şi au plecat spre casă, mai puţin jucătorii străini care nu au timp să mai ajungă acasă, aceştia revenind împreună cu conducerea la Târgu Jiu.

Fotbaliştii au liber o singură zi şi vor reveni miercuri la Târgu Jiu pentru a-şi relua pregătirea. Panduri mai au programat un meci amical, cu Gloria Buzău, la finalul săptămânii dar acesta ar putea fi amânat şi el în funcţie de starea vremii. „Amicalul cu Gloria se va juca în funcţie de timp, dacă e vremea urâtă probabil că nu o să mai jucăm. Poate o să-l programăm la o altă dată”, a mai precizat antrenorul Liviu Cioboitariu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: