Ciobotariu, reconfirmat în funcţie de conducerea pandurilor

Reconfirmat ieri în funcţie de către preşedintele clubului, după ce au apărut în presă zvonuri referitoare la căutarea altui antrenor, Liviu Ciobotariu va avea o misiune dificilă în această săptămână, aceea de a pregăti echipa pentru o primă victorie în retur.

„Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu infirmă speculaţiile apărute în presă referitor la o posibilă înlocuire  a antrenorului principal Liviu Ciobotariu.  Nu s-a pus problema înlocuirii antrenorului principal şi nici nu au avut loc întâlniri cu alţi antrenori sau negocieri în acest sens”, se arată în comunicatul clubului Pandurii.

Tehnicianul poate pregăti acum în linişte meciul cu Universitatea pe care îl consideră deosebit de important pentru echipă:„Ne aşteaptă acum un joc foarte, foarte greu în etapa viitoare. Urmează meciul cu Craiova şi trebuie să-l pregătim cât mai bine. Fiecare meci este foarte greu pentru noi de acum înainte şi cel mai important este acesta care va urma. Jucătorii trebuie să demonstreze că ceea ce s-a întâmplat până acum a fost doar un accident. Şi trebuie să o facă acolo pe teren nu prin promisiuni.”

Acesta vede deja o îmbunătăţire în ceea ce priveşte atitudinea jucătorilor, precizând că nu are reproşuri de făcut fotbaliştilor săi: „Nu am ce să le reproşez de această dată în ceea ce priveşte atitudinea lor, ei au făcut un joc mai bun acum. E un lucru pozitiv că şi-au schimbat atitudinea faţă de meciul anterior şi am văzut la ei altă exprimare şi altă dăruire. Am observat acest lucru încă de la antrenamente şi s-a văzut şi pe teren la ultimul meci.”

Pandurii s-au antrenat ieri după-amiază pe terenul trei din incinta stadionului urmând ca azi şi mâine să continue pregătirea jocului cu Craiova cu câte două antrenamente pe zi, Ciobotariu luând decizia ca între şedinţele de pregătire să aducă jucătorii în semi-cantonament la Hotel Sport.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: