Ciocea: Îmi duc mandatul până la capăt, chiar dacă hienele vor să mă suspende

Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, spune că este ofertat de mai multe partide, noi sau cu vechime pe eşichierul politic, dar că nu se grăbeşte să se afilieze la vreunul. Ciocea spune că se dorește suspendarea sa din funcţia de primar al comunei Bustuchin, dar și din calitatea de președinte al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj. ”Hienele nu vor să mă lase și tot sunt comentarii că mă suspendă”, a spus Ion Ciocea la Radio Infinit.

Reporter: Vorbeați despre apariția unei noi forțe politice. Ce ne puteți spune despre aceasta?

Ion Ciocea: Eu nu am spus niciodată că am făcut o nouă forță politică. Am spus că facem politică, că în ultimele 6 luni, în 2020 mă hotărăsc și o să merg acolo, la un partid unde oamenii sunt de bună credință, mă refer la politicieni. Voi merge la un partid unde oamenii vor fi interesați să facă ceva pentru cetăţeni. Am oferte să merg și pe unul care se formează, am de la 2-3 partide actuale unde sunt oameni pe care-i iubesc, care conduc și chiar îmi plac. Aştept momentul, pentru că, așa cum am mai spus, eu am fost ales de către nişte membri PSD pe care îi respect și îi iubesc.

Rep.: Cu Victor Ponta ați mai discutat?

I.C.: Nu am mai discutat cu Victor Ponta. Eu sunt un tip care nu pot să ascund. Atunci când presa dădea că am servit masa cu dumnealui, da, așa a fost. Am fost 5-6 persoane. Era normal să mă duc și eu. De câte ori m-a invitat Victor Ponta... Și la Bustuchin dacă vrea să vină, să-i facă o invitație lui Ciocea să meargă la o cafea, se duce, și la Târgu Jiu și în București. Eu nu pot să arunc oamenii cu care am lucrat, nu pot să vorbesc urât despre oameni cu care am stat la masă. Eu zic că s-au făcut și lucruri bune la momentul lui Ponta. De multe ori nici mie nu-mi plac anumite lucruri, dar ni le spunem.

Rep.: Pro România este o variantă pe care o luați în calcul?

I.C.: N-am spus nici nu, nici da. Știți cum e cu politica, se zice să nu spui niciodată nu în viață.

Rep.: Sunt persoane care doresc să vă suspende din funcție?

I.C.: Trebuie să-mi duc mandatul și, așa cum ei mi-au dat votul, mi-l duc până la capăt, chiar dacă hienele nu vor să mă lase și tot sunt comentarii că mă suspendă. Am înțeles că vor să mă suspende și de la Vânătoare. Niciodată nu pot să dau înapoi și îmi voi duce crucea până la capăt. Întotdeauna am vrut să fac lucruri bune și să fac pentru oameni. În schimb, ei, care nu au loc de mine, mă refer la PSD și la Cârciumaru, să-și ceară scuze pentru ce au făcut la alegerile parlamentare. Ba, mai mult, ei spun că vor să-l suspende pe Ciocea, că vor capul lui Ciocea. Oare pentru ei contează mai mult să mă suspende pe mine sau să gândească că se cheltuiesc niște bani de către o comunitate care ar face multe alte lucruri de care are nevoie cetăţeanul comunei Bustuchin.

Vizualizări: 1,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: