Ciocea: ”Nu renunţ la gândul de a candida”

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a declarat ieri că-l susţine pe colegul de partid Marian Rotaru pentru o funcţie de parlamentar, dar nu înseamnă că el nu se mai gândeşte la o candidatură. Oricum, Ciocea a fost mai moderat în afirmații, cel mai probabil de vină fiind dispoziția partidului care le interzice membrilor să mai facă declarații în presă.

Reporter: Domnul Rotaru vrea deputat pe colegiul 1. Îl susțineți- A spus că pe dvs nu vă mai interesează o candidatură.

Ion Ciocea: În ceea ce mă privește pe mine, da, îl susțin. E colegul meu și îi acord tot sprijinul de care are nevoie și mă bucur că vrea să fac pasul ăsta. Eu am spus că acum mă concentrez pentru alegerile la primărie, dar nu renunț la gândul de a candida și eu. Mai e timp până în toamnă. În ceea ce-l privește pe Rotaru, trebuie să aibă și girul partidului, să rezolve acest lucruri deși, sigur că poate să meargă și independent. Eu sunt un simplu membru și nu pot să ies eu în față.

Rep: Primarul Iordache vrea și el la Parlament. Ce șanse are?

I.C.: V-am spus, m-aș bucura să fie cât mai mulți primari în Parlament pentru că ei știu de ce are nevoie o comună. Ei se luptă în fiecare zi cu problemele din teritoriu așa că îi doresc și lui Iordache succes. Pentru mine, poate să fie și primar PDL și tot m-aș bucura dacă ar vrea să candideze la parlamentare. În felul acesta, s-ar schimba poate lucrurile acolo sus și am avea parte de mai mult sprijin.

Rep: Susţineţi actualii parlamentari ai PSD Gorj?

I.C.: Sigur. Suntem într-o construcție și dacă USL va hotărî că ei trebuie să fie candidații atunci cu siguranță e cea mai bună alegere. Aici la mine în Bustuchin hotărăsc eu ce e de făcut dar la nivel de organizație sunt alții care știu ce e de făcut. Sunt un simplu membru și nu cred că se ține foarte mult cont de părerea mea. Sunt de acord cu ce se hotărăște la nivel de organizație.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: