Ciocea s-a săturat de politica pesedistă

Ion Ciocea s-a săturat de opoziţie. Spune că va candida la Primăria Bustuchin pentru un nou mandat din partea partidului care va câştiga alegerile. Vicepreşedintele PSD a transmis un avertisment dur către şefii Uniunii Social- Liberale Gorj, în sensul să aibă grijă cum aleg candidaţii, astfel încât să îi aleagă pe cei mai buni. Ion Ciocea a împărtăşit o parte din gândurile sale.

Veţi candida pentru un nou mandat la primăria Bustuchin la alegerile care vor avea loc anul viitor?

Da. Voi candida, dar nu ştiu la ce partid. Şi când am spus acest lucru l-am spus cu o paranteză, că vreau să fiu la guvernare. Asta implică partidul în care sunt eu, în această alianţă USL, aşa cum discutăm şi în Biroul executiv, în Consiliul ăsta de coordonare, când ne punem la masă, să se facă sondaje, să pună oamenii cei mai buni, atât la primari cât la preşedinţia Consiliului Judeţean, cât şi la parlamentare.

Consideraţi că partidul din care faceţi parte nu este pe drumul cel bun?

Dacă nu vor pune oamenii buni şi vor merge tot pe prietenii, pe năşii, pe moşii pe găşti, că ăla e de-al meu şi de-asta, atunci nu vom câştiga. Dacă îmi dau seama în perioada în care se fac listele astea şi văd că se merge tot cum s-a mers şi în trecut, atunci voi fi la partidul la care văd că ar fi serios şi că ar merge cu oameni buni şi că ar avea şanse să câştige.

Asta înseamnă că sunteţi dispus să plecaţi din partid?

Eu am mai spus şi repet. E clar, nu am zis că plec din partidul meu, dar am spus că am stat două mandate în opoziţie şi vreau la putere, nu mai vreau să merg în genunchi, în coate, deci pe brânci cum se spune să faci toate lucrurile care nu îmi plac şi nu-ţi convine de multe ori să poţi să iei o finanţare pentru cetăţenii care te-au ales.

Aţi primit propuneri şi de la partidul care se află la guvernare?

Am mai spus, nu sunt un fugar, n-am plecat, i-am mulţumit domnului Manţog că m-a chemat să candidez pentru PDL la deputaţi, când ai mei nu m-au acceptat şi m-a apreciat şi l-am apreciat şi eu şi i-am spus că nu pot să fac asta pentru că eu am foarte mulţi prieteni primari pesedişti, n-aş putea să mă duc, să fim unul împotriva celuilalt.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: