Liderii USR, șocați că sunt colegi de partid cu Caragea

Europarlamentarul Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, a criticat dur primirea în partid, la filiala Târgu Jiu, a fostului șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea. “Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ''polițistul lui Ponta''. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, a scris Clotilde Armand pe pagina de socializare.

Viorel Caragea, fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, a fost primit marți în Uniunea Salvați România, filiala Târgu Jiu. Informația a fost confirmată de președintele USR Gorj, Radu Miruță. “Nu a fost găsit niciun articol în baza căruia să nu poată fi primit”, a explicat Miruță.

Caragea a explicat la Radio Infinit că este membru simplu și este devreme să spună dacă va candida sau nu la alegerile locale. "Este cel mai democratic partid la această oră", a spus Caragea. "Am spus de mai mult timp că trebuie să intru într-o formațiune politică, pentru că este greu să faci treabă singur", a mai spus Caragea la postul de radio.

Vizualizări: 2,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: