Ciolocoi, mulţumită că sunt gorjeni în conducerea centrală a PNL

Vicepreşedintele PNL Gorj Mădălina Ciolocoi s-a declarat mulţumită de faptul că doi liberali gorjeni au fost aleşi în conducerea centrală a partidului, chiar dacă funcţiile nu sunt din prima linie. Cei doi sunt liberali cu vechime în partid, Virgil Drăguşin şi Ion Navlea.

Reporter: A reuşit PNL Gorj să obţină funcţii în conducerea centrală?

Mădălina Ciolocoi: Avem un motiv de bucurie pentru că în Comisia de onoare şi arbitraj de la nivel naţional a fost ales Virgil Drăguşin, iar în Comisia de Cenzori Ion Navlea. Amândoi au competenţele necesare, au vechimea prevăzută în statutul PNL. Acum vom cunoaşte şi mai bine activitatea la nivel central, prin intermediul celor doi.

Rep.: Cât de important este pentru PNL Gorj că aveţi membri în conducerea centrală?

M.C.: După câte ştiu eu, este pentru prima dată când avem membri în aceste două comisii. Sunt două comisii importante, una care se referă la controlul finanţării partidului, cealaltă care va analiza litigiile, contestaţiilor şi ce apare drept controversă în organizarea PNL.

Rep.: Au fost şi 30 de funcţii de vicepreşedinte. De ce nu s-a obţinut niciuna?

M.C.: Nu a fost nicio propunere din partea Gorjului. Funcţiile au fost atribuite în principal preşedinţilor de consilii judeţene, primarilor de localităţi mari şi miniştrilor partidului.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: