Circulație închisă două zile pe un bulevard din Târgu Jiu

Manifestațiile dedicate zilei de 1 Decembrie aduc restricții de circulație pe mai multe artere din municipiul Târgu Jiu. Primăria a anunțat că evenimentele vor avea loc pe Bulevardul „Constantin Brâncuși” așa că va fi oprită circulația de la Piața Centrală până la Sala Sporturilor. Nu vor fi singurele restricții ce vor fi impuse duminică, de Ziua Națională, dar și miercuri, când vor avea loc repetițiile.

“Primăria Municipiului Târgu Jiu informează cetățenii că, în zilele următoare, traficul rutier va fi închis pe mai multe artere din oraș pentru organizarea manifestărilor dedicate Zilei  Naționale a României. Astfel, în data de 27.11.2019, între orele 09:30 – 12:00 și în data de 01. 12.2019, între orele 10:00- 13:00, se închide circulația pe:

 -      Bulevardul Constantin Brâncuși, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Unirii ( Piața Centrală) și intersecția cu strada Bicaz (Sala Sporturilor);

 -      Strada Vasile Alecsandri – tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Constantin Brâncuși și intersecția cu strada 11 iunie 1848;

 -      Strada Traian, tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Ecaterina Teodoroiu și intersecția cu bulevardul Constantin Brâncuși.

 Rutele ocolitoare pentru circulația rutieră vor fi:

-         Strada Unirii-   strada Geneva-   strada Traian-  strada Ecaterina Teodoroiu;

-         Strada Unirii-  strada Jiului-  strada Barajelor-  strada Ecaterina Teodoroiu;

-         Strada Unirii-  strada Tudor Vladimirescu-  strada Narciselor-  strada Ciocârlău-  strada Ecaterina Teodoroiu”, se arată într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 2,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: