Lucrări întârziate din lipsa muncitorilor

Lipsa forţei de muncă se simte şi în oraşul gorjnea Târgu Cărbuneşti. Lucrările la Casa de Cultură din localitate trebuiau finalizate, însă constructorul a prelungit de mai multe ori termenul din cauză că nu a avut cu cine să lucreze. Cel puţin asta ştiu autorităţile locale, care aşteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor.

Casa de Cultură din Târgu-Cărbuneşti a intrat în reabilitare de acum doi ani şi nici până în acest moment lucrările nu sunt finalizate.

Constructorul a fost nevoit să prelungească de câteva ori termenul de finalizare pentru că nu găseşte muncitori dispuşi să lucreze. "Sper ca din primăvară Casa de Cultură să devină funcţională. Acum am certitudinea că lucrarea se va şi finaliza. Nu banii au fost problema, ci lipsa forţei de muncă. Valoarea totală a investiţiei a fost de 3.000.000 de lei şi proiectul a cuprins dotarea şi extinderea Casei de Cultură, pentru că noi vrem să aducem aici şi clubul elevilor. Trebuiau finalizate lucrările de ceva timp, dar s-au tot prelungit termenele de către constructor pentru că nu a avut cu cine să muncească, pur şi simplu nu a găsit muncitori", a precizat primarul Dănuţ Birău.

Autorităţile locale din Târgu-Cărbuneşti au şi ceva planuri pentru când investiţia va fi gata. "Vrem să facem un parteneriat cu Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu-Jiu ca măcar o dată sau de două ori pe lună să prezinte o piesă de teatru, vrem să aducem şi filme tot la fel, noutăţile care apar să ruleze şi la noi, avem o colaborare cu Şcoala Populară de Artă, plus că avem şi noi copii talentaţi. Important e să ne putem folosi de Casa de Cultură", a mai spus Dănuţ Birău.

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: