Primăria reduce la jumătate facturile la electricitate

Primăria Țicleni va reduce facturile la curent. Se va întâmpla acest lucru în momentul în care orașul va avea iluminatul pe led funcțional. Autoritățile locale anunță că s-a obținut finanțare pentru această investiție și lucrarea va fi scoasă la licitație în cel mai scurt timp.

Iluminatul în orașul Țicleni va costa aproximativ 800.000 de lei și este finanțat prin PNDL. De acești bani se vor monta 850 de becuri pe led în tot orașul.

Termenul de executare a lucrărilor este de o lună, iar acum autoritățile locale au demarat procedura de licitație. „Ne dorim și în Țicleni un iluminat eficient, de calitate și care implică facturi mai mici. Noi avem tot orașul iluminat, dar cu becuri din acelea de consumă mult. Scoatem lucrarea la licitație și dacă timpul ne permite și demarăm lucrările. Noi zicem că durează o lună schimbarea becurilor. Vreau să vă spun că în acest moment facturile pe an se ridică la 50.000 de lei și la un simplu calcul făcut de noi ar trebui să plătim cu noile becuri undeva de 25.000 de lei. O să facem ceva economii la buget“, a precizat Radu Constantin, primarul din Țicleni.

Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: