Cîrţu: Nu are nimeni nimic împotriva lui Piţurcă dacă nu ia titlul

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cîrțu, a spus, după ce antrenorul Victor Pițurcă a amenințat cu plecarea, că dacă nu-i convine ceva la echipă nimeni nu-l forțează. În acelaşi timp preşedintele oltenilor spune că nimeni nu îi va reproşa nimic antrenoruluzi dacă nu i a titlul în acest sezon.

Sorin Cîrțu a reacționat după ce Victor Pițurcă a amenințat cu plecarea dacă nu se va continua cu investiții la nivelul lotului Craiovei. Dezamăgit de o parte a jucătorilor pe care îi are la dispoziție acum, antrenorul oltenilor s-a arătat de mai multe ori supărat că nu are la dispoziție un efectiv mai numeros.

După partida disputată cu FC Voluntari la Craiova, meci pa care craiovenii l-au câştigat destul de greu, președintele Sorin Cîrțu a declarat că Pițurcă nu va fi obligat să continue în cazul în care nu mai dorește. „Noi am sperat la un alt grafic, dar vedem cum se va termina înainte de play-off. Şi Piţurcă e nemulţumit, dar nu o să dea el din casă sau o să dea vina pe jucători. Nu are nimeni nimic împotriva lui dacă nu ia titlul, atât timp cât proiectul merge mai departe. Dacă nu-i convine, nimeni nu-l forţează să stea. Nici el nu a fost super încântat, e evident, dar sunt posibilităţi să se îndrepte lucrurile. Şi în vară clubul a făcut investiţii, a dat bani pe Ivan, Vătăjelu, Ivanov, Qaka şi s-au făcut eforturi financiare de nivelul milioanelor de euro. Dar acum a contat foarte mult absenţa lui Kolijc sau Cosic. Aştept mai mult de la Ivan, de la Cicâldău, care e preferatul meu, el nu a avut pauză după sezonul trecut dar e calitate de fotbalist”, a declarat Sorin Cîrţu la Digi Sport.

Despre  meciul cu FC Voluntari pe care jucătorii Craiovei l-au câştugat greu, Cîrţu antrenorul poate spune mai multe după ce va face o analiză.

„Meciul nu a fost de o factură spectaculoasă. Se vede asta și din fazele din care am marcat golurile și perioada în care le-am reușit. Important e ca la final antrenorul să tragă concluziile, pentru că după se pot contura anumite dispute. Dar cert este că noi am sperat să fim în alt grafic. Am avut și noi momente bune la Astra și am pierdut. Cu Sepsi am avut într-o repriză 4 ocazii mari de tot, și până la urmă a fost 1-0 pentru ei. Deci e normal să ne intereseze doar rezultatul, acesta e fotbalul”, a declarat Cîrțu, la Digi Sport.

Echipa lui Victor Pițurcă, s-a chinuit în meciul cu ultima clasată când Bălașa a adus victoria în minutul 89 și a dus Craiova pe locul 3.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: