Ciubotariu crede că Pandurii puteau mai mult la Braşov

Noul antrenor al celor de la Pandurii e convins că echipa sa putea obţine cel puţin un egal la Braşov dacă ar fi tratat cu mai mare atenţie două momente importante ale jocului. Este vorba de primul gol primit destul de uşor dar şi de penaltiul ratat de Pandurii prin Raskovic, ambele contribuind la un eşec nemeritat al pandurilor care s-au ridicat totuşi la nivelul adversarului. Totuşi, Pandurii a arătat că e o echipă mai mică şi fără prea mulţi jucători de valoare, diferenţa fiind practic făcută de cei mai experimentaţi jucători de la FDC Braşov, portarul Dani Coman şi jucătorii care au marcat Măldărăşanu şi Ilyes.

Pandurii a părut o echipă mult mai ofensivă la meciul cu FC Braşov, cel puţin după fazele din prima repriză în care au ajuns mai des la poarta lui Coman şi au pus în pericol poarta adversă prin Dedu, Raskovic sau Grecu. Pandurii nu se poate plânge că nu a avut ocazii de a marca dar fie n-a avut noroc, fie l-a avut în faţă pe Coman care e un mare portar al momentului şi e greu de învins.

Au existat două momente cheie

Ciobotariu crede că echipa sa a pierdut meciul în două momente cheie care au fost decisive, ultimul minut al primei reprize în care s-a luat gol precum şi faza penaltiului ratat de Raskovic: „Am început bine jocul dar n-am continuat la fel de bine. Eu cred că au fost două momente deosebit de importante în acest meci şi mă refer la ocaziile pe care le-am creat în prima repriză prin Grecu şi Dedu. Dacă reuşeam să înscriem noi probabil că altfel ar fi stat lucrurile. A venit acel minut 45 în care ne-au dat gol pe o neatenţie a noastră, pe un contraatac, de fapt pe un corner al nostru ne-au surprins ei pe contraatac şi am primit gol. Al doilea moment important cred că a fost penaltiul ratat. Puteam să reintrăm în joc în partea a doua a meciului, la 2-0 dacă reuşeam să înscriem din acel penalti. După ratare echipa a căzut moral şi n-am mai reuşit să înscriem sau să ne revenim”, a spus Ciobotariu.

Puteau reintra în joc dacă Raskovic nu rata

Antrenorul pandurilor consideră că jocul a avut parte şi de spectacol, mai ales pentru suporterii braşoveni care nu au îngheţat degeaba în tribune. "A fost un joc spectaculos la Braşov, chiar dacă noi am pierdut. Vreau să felicit echipa gazdă pentru victorie. Noi am încercat să scoatem un rezultat pozitiv şi au fost câteva momente în care chiar puteam deschide scorul dar nu s-a întâmplat asta. A fost un al doilea moment important a fost la 2-0, dacă dădeam gol din penalti, puteam intra în joc. Dar ăsta e fotbalul. Am întâlnit un adversar bun, puternic, cu mai multă atenţie poate marcam şi noi. Dar asta este! Am pierdut un meci şi mergem mai departe".

Vor să se concentreze pe meciul cu Bistriţa

Ciobotariu le cere deja elevilor săi să uite meciul cu FC Braşov pentru că LPF a programat foarte repede următoarea partidă, urmând ca Pandurii să joace cu Gloria pe teren propriu vineri după-amiază. „Vrem acum să uităm foarte repede acest meci de la Braşov şi să ne concentrăm doar pentru acest meci de vineri. Am încredere în echipa mea şi cred că ne vom mobiliza foarte bine pentru a câştiga cele trei puncte cu Bistriţa”, a mai precizat Ciobotariu care consideră jocul cu Gloria Bistriţa foarte important: „Mai avem patru zile doar până la următorul meci. Este un joc foarte important pentru că jucăm acasă în faţa propriilor suporteri iar noi nu am mai cunoscut victoria de câteva etape bune. E clar că ne dorim foarte mult victoria”. Pandurii a revenit aseară de la Braşov, după ce a efectuat refacerea după meci tot la Poiana Braşov, azi fiind programat primul antrenament al săptămânii.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: