Ciucur, mesaj de adio pentru Pandurii

Alex Ciucur şi-a anunţat plecarea de la Pandurii Tg. Jiu, echipă cu care a încheiat pe locul 3 în acest sezon al Ligii I. Mijlocaşul a postat un mesaj de adio pe facebook. Ciucur are oferte atât din ţară, cât şi din străinătate.
Ciucur a avut cuvinte frumoase la despărţirea de Pandurii. „Am crescut şi am evoluat din punct de vedere profesional, am legat prietenii de suflet şi alături de echipa Pandurilor, în anul 2013 am realizat ce nu se mai întâmplase până atunci, ne-am calificat în grupele Europa League şi asta a fost posibil doar pentru că am muncit şi am fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Iar anul acesta am reuşit să rămânem uniţi şi să luptăm până la capăt, deşi am avut probleme financiare, am fost o adevărată familie, dar totuşi cu aceste greutăţi am terminat pe podium acest sezon. Acum a venit momentul să îmi iau adio de la Pandurii şi să încep o nouă etapă din cariera mea. Vreau să mulţumesc tuturor suporterilor, conducerii şi staff-ului, care au crezut în această echipă. Mulţumesc Pandurii! Mult succes în viitor!”, a postat Alex Ciucur pe contul său de Facebook.
Mijlocaşul Alex Ciucur ar putea ajunge în această vară în Copou, la echipa pentru care a evoluat în mai multe sezoane. Ciucur şi-a anunţat plecarea de la Pandurii Tg. Jiu, iar preşedintele executiv al Iaşiului, Florin Prunea, a confirmat că i-a făcut o ofertă fostului gorjean. Jucătorul spune că va da un răspuns Iaşiului în cel mult două săptămâni, după ce va analiza şi cele două oferte pe care le are de la cluburi din străinătate, din Macedonia (Vardar Skopje) şi Grecia. „Am două oferte din străinătate şi două din Liga I, una fiind de la Iaşi. Am vorbit cu domnul preşedinte Prunea, mi-a făcut o ofertă, dar voi da un răspuns în perioada următoare. Am o ofertă bună de la clubul macedonean Vardar Skopje, una din Grecia, le voi analiza şi voi decide. Le mulţumesc celor din Iaşi că s-au gândit la mine, eu m-am simţit foarte bine în Copou în perioada în care am jucat la CSMS”, a declarat Alex Ciucur.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: