Ciurel a pierdut procesul cu CE Rovinari în doar 2 termene

Laurenţiu Ciurel a pierdut şi la Curtea de Apel Craiova procesul prin care cerea anularea hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor de la Complexul Energetic Rovinari de schimbare a sa din funcţia de director general.

Ciurel a deschis un proces la Tribunalul Gorj în toamna anului trecut, sperând că va putea reveni astfel în funcţia de director general. Decizia de aici nu i-a fost favorabilă, motiv pentru care a atacat-o cu apel, mai ales că, după cum au decis magistraţii, fostul director general ar avea de achitat şi cheltuieli de judecată de aproape 1.200 de lei. Nici hotărârea de la Craiova nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs, după cum se arată în decizia magistraţilor de la Curtea de Apel.

Sentinţa în cazul lui Ciurel a fost pronunţată după doar două termene, spre deosebire de un proces similar, cel al fostului director comercial al CE Rovinari, Gheorghe Iliescu. Fostul director comercial împlineşte luna viitoare doi ani de când a fost schimbat din funcţie, timp în care s-a judecat la Târgu Jiu şi Craiova, Curtea de Apel dispunând până acum de trei ori rejudecarea dosarului la Tribunalul Gorj. Deocamdată, Iliescu a pierdut o dată reangajarea sa pe funcţia de director comercial şi a avut câştig de cauză la a doua rejudecare, procesul său urmând să se reia pentru a treia oară pe data de 4 mai. Iliescu s-a considerat mereu o victimă a lui Ciurel, pentru că fostul director general a fost cel care a luat decizia de înlocuire a acestuia din funcţie.

Culmea este că, în timp, şi Ciurel a ajuns să aibă soarta victimei sale, numai că, în cazul său, procesul s-a derulat mult mai repede.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: