Ciurel a stat de vorbă cu cel care a blocat Jilţ Nord

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a fost ieri la Cariera Jilţ Nord, unde a stat discutat cu cei din conducere, dar le-a vorbit şi minerilor. Directorul CE Oltenia a avut o întâlnire şi cu cel care deţine terenul din faţa excavatoarelor. 

Laurenţiu Ciurel a ajuns la Jilţ la invitaţia sindicatelor, pentru a explica oamenilor situaţia carierei. De mai multe săptămâni, minerii de la Jilţ Nord se ocupă de lucrări de întreţinere, deoarece cinci din cele şase excavatoare sunt blocate.

Din discuţiile purtate ieri cu administraţia şi sindicatele s-ar părea cu minerii de la Jilţ nu vor intra în şomaj tehnic. Ciurel le-a cerut celor din conducerea carierei să găsească soluţii pentru a nu trimite oamenii acasă. Directorul le-a explicat salariaţilor care sunt problemele cu fronturile de lucru. Dacă până la sfârşitul anului nu se va rezolva problema cu Legea 255 situaţia de la Jilţ Nord se complică extrem de grav. Au fost şi întrebări din partea salariaţilor, cei mai mulţi fiind îngrijoraţi de locurile de muncă.

Discuţiile cu bătrânul care nu vrea să cedeze terenul, Aristică Dragotoiu, au fost în zadar. Bătrânul cere 10 miliarde pe un hectar, dar i-a spus directorului Ciurel că nu crede că-l dă doar cu atât. Tot ieri a avut loc o vizită şi la Cariera Tismana.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: