Ciurel bătuse palma cu Condescu

Laurenţiu Ciurel susţine că a bătut palma cu Marin Condescu pe prevederile noului Contract Colectiv de Muncă, astfel că nu înţelege de ce s-au răzgândit sindicaliştii. "Îmi ţin toţi directorii blocaţi la negocieri de mai bine de două luni", a spus Ciurel, care a dat termen până luni pentru semnarea CCM, altfel se retrage de la negocieri.

Marin Golea, preşedintele comisiei de negociere din partea sindicatelor, a spus că Ciurel nu ştie ce vorbeşte când spune că discuţiile pot fi finalizate până luni. Golea a confirmat faptul că de principiu sindicatele au fost de acord iniţial cu a se lua o parte din banii de la sporuri pentru a fi făcute acele pachete care să fie date în funcţie de performanţe. "Problema a fost că ei vor să elibereze pachetele la 9 luni şi la 12 luni, iar noi am solicitat lunar sau măcar trimestrial", a explicat Golea.

Administraţia vrea să elimine circa 30 de sporuri şi să le înlocuiască cu două "pachete" de care salariaţii să beneficieze doar dacă unitatea îşi atinge indicatorii de performanţă.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: