Ciurel cântă prohodul pentru CE Oltenia: Este o entitate moartă complet

„Complexul Energetic Oltenia nu mai poate fi salvat nici cu insolvența!” O spune fostul manager al companiei, Laurențiu Ciurel. Acesta s-a declarat extrem de pesimist în privința sorții companiei energetice și susține că nici cele mai dure măsuri de restructurare nu ar mai readuce complexul pe linia de plutire.

Laurențiu Ciurel este de părere că insolvența ar fi putut salva compania doar dacă ar fi venit în urmă cu cel puțin un an. „De peste un an, CEO este o entitate moartă complet. La ora asta, nu mai poate fi în vreun fel readus pe linia de plutire. Există pentru că există un prag de favorabilitate care continuă să încaseze niște bani pe salarii, contracte, deși nici măcar nu mai poate fi vorba de insolvență. Cred că niciun expert în readucerea companiilor pe linia de plutire nu mai are vreo șansă să facă ceva acum. Dacă insolvența ar fi fost decisă în urmă cu un an, un an și jumătate, poate că acum erau șanse ca prin niște măsuri de restructurare destul de dure, care nu mai pot veni într-un an electoral”, a declarat Ciurel, la Sud FM.

Fostul manager al companiei a cântat în continuare prohodul companiei și adăugat că, oricine ar veni în fruntea companiei, aceasta nu va putea fi scoasă la liman și că mulți dintre specialiști și-ar căuta deja un loc de muncă mai sigur.  „Cei care mai au cât de cât experiență și mai știu să facă ceva sunt în căutare de job-uri la această oră. Au plecat foarte mulți de bunăvoie și există această temere. Cei care lucrează în sediu știu. La termocentrală sau la cariere ajunge mai greu informația. La CEO, nu mai contează nicio schimbare. Pe oricine ai pune, nu prea mai are ce să facă. S-a ocupat de noi un domn care lucrase la Hunedoara, cei care se ocupă acum vin de la RAAN. Ăștia care au intrat în faliment înaintea ta te învață ce să faci”, a mai spus Laurențiu Ciurel.

Vizualizări: 3,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: