Ciurel, despre Boza: Stăteam de vorbă și după trei minute începea să fluiere

“Sorin Boza e depășit!” Susține acest lucru fostul manager al Complexului Energetic Oltenia. Laurențiu Ciurel spune că a încercat să stea de vorbă cu actualul director al companiei, dar nu i-a trezit interesul. Așa și-ar fi dat seama că Boza ar fi depășit de situația prin care trece acum producătorul de energie. “După trei minute, începea să fluiere. Se uita pe telefon, nu îl interesau subiectele astea”, a spus Ciurel.

Fostul manager al companiei energetice a vorbit, la Sud FM, despre primele întâlniri cu Sorin Boza. Nu i-a dat actualului manager al CEO mai mult de șase luni în fruntea companiei, dar recunoaște că s-a înșelat.

La aproape patru ani de la instalarea în funcție și pe final de mandat, Boza apare în ochii lui Ciurel tot „depășit”: “Eu am zis că mai mult de șase luni nu are cum să rămână omul ăsta cumva pe vreo funcție, pentru că e cumva depășit. Am spus când l-au pus, după ce l-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo două - trei ori. I-am spus: Măi, băiatule, nu are cum să macine o moară de cărbune 120 de tone de cărbune tot anul. După trei minute, începea să fluiere. Se uita pe telefon, nu îl interesau subiectele astea”.

Ciurel a comentat și promisiunile pe care le-a făcut Sorin Boza angajaților în pragul negocierilor pentru noul Contract Colectiv de Muncă. Sorin Boza a dat de înțeles că salariile ar putea crește din primăvară, dar Ciurel se teme că acest lucru nu va fi posibil. „Eu nu știu ce le-ar putea da. Hârtia suportă orice, dar nu știu cât e de fezabil ca din ce nu e, să tot dai”, a mai declarat Laurențiu Ciurel.

Vizualizări: 2,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: