Licitație la sfârșitul iernii pentru pufoaicele minerilor

Complexul Energetic Oltenia organizează licitație deschisă pentru achiziționarea echipamentului de iarnă pentru salariați.

Compania va încheia un acord-cadru pe doi ani. Suma maximă pusă la bătaie este de circa 1,5 milioane lei. Echipamentul individual de protecție pentru iarnă este compus din costume salopetă (bluză și pantalon), haine și costume vătuite, de culoare bleumarin.

Potrivit caietului de sarcini, bluza salopetei și haina vătuită vor fi inscripționate cu vopsea textilă fosforescentă albă sau galbenă, în zona pieptului, cu marcajul „CEO” și anul fabricației 2020/2021, iar pe spate vor fi personalizate cu sigla companiei.

Data limită de depunere a ofertelor este 12 februarie. Contractul a fost împărțit în patru loturi.

Și în această iarnă, minerii s-au plâns că nu au primit echipamentele pentru sezonul rece. Mulți dintre ei și-au cumpărat haine groase din târgurile de vechituri. În ultimii ani s-a ajuns ca salopetele de vară să fie livrate iarna, și invers.

Echipamentele de protecție sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă. Salopetele de iarnă trebuie înlocuite la 12 luni, iar pufoaicele la 2 ani.

Vizualizări: 2,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: