Ciurel, după numirea noului CS: CEO e condus de Fond

Laurenţiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, a comentat componenţa noului Consiliu de Supraveghere din compania pe care a condus-o trei ani. Aşa cum era de aşteptat el a criticat noii membri, considerând că sunt puşi de Fondul Proprietatea. Totodată, el spune că noul consiliu a fost numit pentru că a pierdut el procesul cu societatea.

Laurenţiu Ciurel crede că afirmaţia privind încrederea în justiţie este o lozincă, din moment ce în cazul lui au fost două decizii diferite.  Laurenţiu Ciurel a pierdut şansa de a reveni în fruntea societăţii. „Doi oameni cu aceeaşi pregătire care au făcut aceeaşi facultate şi aceleaşi legi, unul spune că e noapte şi altul că e zi. (...) Nu am cerut să mi se anuleze revocarea. Eu am cerut să mi se respecte condiţiile în care trebuia să fiu revocat. E adevărat că respectându-se contractul trebuia să fiu repus pe funcţie o perioadă de 3 luni. Asta am cerut eu de fapt. Acum asta este. Nu ştiu dacă avocata va mai găsi o cale de atac sau dacă e cazul“,a explicat la TV Sud.

El crede că noul consiliu a fost anunţat după ce s-a dat ştirea că a pierdut procesul. „Sunt absolut convins că nu ar fi fost schimbat dacă eu aş fi câştigat procesul. Pe 12 a fost AGA şi nu s-a schimbat, pe 13 s-a pronunţat, pe la 11-12, şi după masă s-a anunţat noul CS. Planul era că dacă nu pot împiedica întoarcerea mea să lase acest CS şi în decembrie să creeze o situaţie de criză pe baza lipsei de cărbune şi să mi-o pună mie în cârcă“. Din noul consiliu, Ciurel spune că îl cunoaşte pe Dan Codescu. Despre ceilalţi crede că sunt oamenii Fondului Proprietatea. „În cunosc de 20 de ani, dar nu l-am mai văzut de 9 ani. Este unul din cei vechi, un foarte bun cunoscător al sectorului şi al legilor. Patru persoane din acest Consiliul sunt pus de Fondul Proprietatea, sunt foşti lucrători sau care au trecut pe la Fondul Proprietatea. De acum înainte complexul este condus de Fondul Proprietatea“.

Vizualizări: 3,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: