Ciurel, pieton după ce a provocat un accident

Fostul director de la CE Rovinari, actualmente vicepreşedinte al PSD Gorj, Laurenţiu Ciurel, a provocat ieri un accident rutier, care s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. El nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat un ARO care circula regulamentar şi care ulterior s-a răsturnat. Ciurel susţine ca vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului ARO care l-a acroşat. Nu de aceeaşi părere sunt şoferul autovehiculului ARO şi poliţiştii.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, în cartierul Vădeni. Vicele PSD nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi astfel Jeep-ul său a intrat în coliziune cu un ARO care circula regulamentar. În urma impactului, autovehiculul ARO s-a răsturnat. Ciurel a explicat că a încercat să întoarcă în stradă, însă, în spatele său s-a format o coadă de maşini, iar şoferii îl presau să treacă. La un moment dat a fost acroşat de un ARO care ulterior s-a răsturnat. ”Am întors aici în stradă. În spatele meu s-a format o coadă. M-a tot presat să intru. Am intrat câte un pic, câte un pic, din ce în ce mai mult. A venit foarte tare, m-a agăţat în partea dreaptă şi s-a răsturnat. (n.r. autovehiculul ARO”. Consider că e vina lui şi vina mea. Trebuia să stau, să nu mă întorc”, a declarat Ciurel, la câteva minute după producerea evenimentului.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că n-am murit“!

Şoferul din ARO, Ion Cuteanu, a declarat însă contrariul. Bărbatul, originar din Novaci  susţine că nu avea mai mult de 40 de km la oră şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat cu viaţă. Omul spune că nu avea cum să aibă viteză pentru că merge cu un ARO nu cu Jeep de 30.000 de euro, ca al lui Ciurel. ”Nu văzu că eu vin din partea principală, unde aveam drum cu prioritate şi mă lovi în lateral, mă răsturnă peste cap. Eu nu avusei viteză. Maxim 40 km la oră că doar îi ARO, nu-i Jeep ca al lui de 30.000 de euro. Noroc, că-mi ajută Dumnezeu şi nu avusei nimic”, a declarat Cuteanu. Martorilor nu le-a venit să creadă că şoferul din ARO a scăpat cu viaţă, după ce maşina s-a răsturnat. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Cert este că în urma accidentului, Ciurel va fi nevoit să urce în Jeep-ul său numai ca pasager, pentru că poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile pentru neacordare de prioritate.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: