Ciurel, relaţii bune cu Condescu, atac la Golea

Managerul Laurenţiu Ciurel a fost deranjat de afirmaţia liderului sindical Marin Golea, care a sugerat directorilor din CEO că, dacă nu vând energie, ar trebui să plece. Ciurel i-a amintit lui Golea de firma de reparat role, care are afaceri cu Minprest. Contactat telefonic, sindicalistul Golea a menționat că nu este în țară și că va vorbi atunci când se va întoarce.

Şeful CEO a mărturisit că este în relaţii bune cu liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu. Ciurel spune că la nivelul conducerii sindicatelor problemele CEO au fost înţelese. „Eu am relaţii foarte bune cu domnul Condescu şi am colaborat excelent la finalizarea contractului colectiv de muncă. Acum că există nemulţumiri la nivel de lideri, dar la nivelul conducerii nu cred că se pune problema, pentru că acolo oameni înţeleg şi văd că, vrem, nu vrem, suntem cel mai scump producător de energie din piaţă şi de asta nu avem loc în piaţă, nu de altceva“, a spus Ciurel la Radio Infinit.

Ciurel aduce în discuţie şi firma administrată de Golea, care are drept activitate reparaţii de role. „Treaba domnului Golea e cu totul alta, dar el se ocupă de exemplu cu reparat de role, prin firma dânsului care are relaţii cu Minprest. Aş vrea să-mi repare şi mie sau să-mi vândă o rolă cu 50 de bani, dacă se poate. Să vedem, poate? Nu cred că poate. Ei, cam în situaţia asta suntem şi noi acum“, a declarat Ciurel.

Mai mult, acesta le-a închis gura şi celor care cer demisia directorului de Resurse Umane, Ion Răuţ. „Sindicatele cer demiterea domnului Răuţ, dar nu este treaba lor, am spus de la bun început. Cu numirea sau schimbarea directorilor s-au ocupat până acum, acum nu. Nu cred că domnul Răuţ doarme mai prost sau are o problemă din cauza asta, eu nici atât. Ei trebuie să vadă de ce scrie în fişa postului la inspector social. Asta e treaba lor“, a continuat Ciurel.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: