Gorun îi cere rectorului Bojincă să fie exigent

Preşedintele Senatului Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu (UCB), Adrian Gorun, îi cere rectorului Moise Bojincă să fie mai exigent şi mai punctual în îndeplinirea criteriilor pe baza cărora şi-a câştigat mandatul. Fostul rector i-a sugerat acest lucru în cadrul şedinţei de evaluare a raportului de activitate a lui Moise Bojincă.

Rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a fost evaluat vineri,1 februarie, după şase luni de mandat. Moise Bojincă a dat socoteală în faţa preşedintelui Senatului, fostul rector Adrian Gorun, în ceea ce priveşte activitatea întreprinsă de acesta  în cadrul instituţiei de învăţământ superior. La finalul evaluării, Gorun i-a cerut rectorului o mai mare exigenţă pentru îndeplinirea la timp a obligaţiilor pe care le are conform contactului de management. “Senatul s-a arătat obiectiv, nu am ce contesta. Domnul Gorun cere o mai mare exigenţă pe urmărirea criteriilor şi pe punctualitatea îndeplinirii criteriilor din contractul de management. De pildă, trebuie să facem analize pe stadiul criteriilor îndeplinite din vechea evaluare pentru ierarhizarea  programelor de studiu prin care s-au clasificat universităţile. O să iau criteriile respective, am şi dat dispoziţie ca domnul prorector să transmită spre structuri să înceapă să facă această evaluare”, a spus Moise Bojincă, rectorul UCB.

Divergenţe de opinii între rector şi prorectori

Moise Bojincă spune că îşi doreşte o mai bună colaborare cu prorectorii Universităţii „Constantin Brâncuşi”, Mihai Cruceru şi Liviu Marius Cîrţînă. “E foarte greu să realizezi o coeziune puternică, deci o legătură puternică. Fiecare avem concepţiile noastre despre modul în care trebuie să lucrăm. Până lucrurile se coagulează este destul de delicat”, a mai spus Moise Bojincă.

În prima zi lucrătoare a lunii aprilie, rectorul UCB Moise Bojincă va trebui să prezinte spre aprobare Senatului universităţii un raport cu privire la starea instituţiei.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: