Ciurel vrea să candideze la parlamentare. De la orice partid!

Laurenţiu Ciurel, fostul manager al CE Oltenia, revocat pentru neîndeplinirea indicatorilor de performanţă, vrea să candideze la alegerile parlamentare! El vrea să candideze de la orice partid. După dezastrul lăsat la CE Oltenia, culmea este că el vrea să meargă în Parlament pentru a susţine sectorul minier şi energetic. 

Laurenţiu Ciurel este garantat primarul din Turburea Ion Bîrcă, el fiind cel care a lansat în spaţiul public candidatura acestuia. L-a caracterizat ca fiind bine pregătit și competent și nu crede că are o imagine negativă în sistemul minier și energetic.  Laurenţiu Ciurel a confirmat pentru Radio Infinit că în anturajul său a avut discuţii pe acest subiect. Acesta susţine că vrea să reprezinte mineritul şi energia în Parlament. El vrea să facă presiune în Parlament. “Faptul că nu există, din zona noastră, presiune din partea aleşilor mă face să mă gândesc că poate în toamnă, în funcţie de situaţia mea la complex, aş prefera să mă întorc oricând la complex, decât în Parlament, dar poate fi o variantă”, a spus el.

Iohannis e ”vinovat”

“Motivul”pentru care acesta ar putea fi pe o listă la parlamentare este refuzul lui Klaus Iohannis de a promulga Legea Energiei modificată! Ciurel nu vrea să candideze neapărat de la PSD, ci și de la alt partid, cu excepția PNL. “Nu este numai PSD partidul care poate să ducă parlamentari în Parlamentul României. Nu mi-am pus serios problema, au fost doar discuţii în ultimele zile când am văzut că nu există reacţie la acţiunea preşedintelui, care este mârşavă, împotriva interesului naţional. Am avut în anturajul meu discuţii, cu prieteni”, a declarat acesta la radio.

Despre candidatura lui Ciurel a fost întrebat senatorul Dian Popescu, liderul ALDE. „Ciurel e omul PSD, a slujit în alt partid, a fost pus în funcţie de PSD, ar fi culmea să candideze din partea ALDE la parlamentare”, a răspuns Dian Popescu.

Pentru cei care au uitat și speră că Ciurel este un aspirator de voturi în Gorj, reamintim că acesta a fost cel care a dat afară 2.000 de oameni, după ce a negat continuu că va face concedieri, a redus veniturile cu peste 25%, a intervenit în mișcarea sindicală, a pus CE Oltenia la dispoziția PSD, partidul care l-a susținut, a produs pierderi de mii de miliarde de lei și zero investiții, a fost amendat pentru discriminarea angajaților, etc. Laurențiu Ciurel este judecat într-un dosar de corupție în care DNA a calculat prejudicu de 5, 6 milioane de euro.

Vizualizări: 1,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: