Clădirea SNLO va fi mansardată. Angajații Diviziei Miniere, pe acoperiș!

Clădirea SNLO, actualul sediu al Diviziei Miniere, va fi supusă unor lucrări de mansardare. Se pare că sediul Complexului Energetic Oltenia va fi la Târgu Jiu în clădirea din Piața Prefecturii, dar cei 200 de angajați ai Sucursalei Miniere nu vor să se mute. Din acest motiv, soluția găsită a fost mansardarea clădirii și cel mai probabil aceștia își vor desfășura activitatea în mansardă. 

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a publicat o licitație privind o serie de lucrări de mansardare a fostei clădiri SNLO, actuala Divizie Minieră a CEO. De fapt, cum spun surse sindicale, directorul CEO face loc și angajaților de la Divizia Minieră, dat fiind că sediul lor va deveni al companiei.

Licitația „Proiectare mansardare inclusiv compartimentare corp A si amenajări interioare sediu existent” a fost publicată pe Sistemul de Achiziții Publice. Potrivit anunțului, locul de prestare a serviciilor este sediul Sucursala Divizia Miniera Tg-Jiu, str. Tudor Vladimirescu nr.1-15. Proiectul conține servicii de arhitectură; servicii de inginerie si servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanta ştiinţifică şi tehnica; servicii de testare si analiza tehnică. Valoarea estimată este 30.000 RON, fără TVA.

După revolta angajaților din Sucursala Minieră, care refuzau să se mute la Rovinari, se pare că a fost identificat un spațiu în Târgu Jiu, pentru folosinţă temporară, în fostul sediu al Distrigaz. Numai că cei de la Distrigaz nu doreau închirierea, ci mai degrabă vânzarea.

SEDIU

Actele noului sediu CEO au fost ridicate de la Registrul Comerțului, spun surse din companie. Astfel, sediul companiei nu va mai fi la Turceni, ci la Târgu Jiu.

CONTRACT

Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de 12 luni, începând de la data atribuirii contractului. Pentru a participa la licitație trebuie depusă o garanţie de 500 lei.

TERMENE

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente este 24 octombrie 2012, ora 14:00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 octombrie, ora 9:00, iar ofertele vor fi deschise o oră mai târziu.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: