Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Clonatorii de carduri rămân după gratii

Cei nouă tineri acuzaţi puşi în libertate în luna noiembrie a anului trecut de un judecător din Târgu Jiu, rămân acum după gratii, procesul lor începând la sfârşitul săptămânii trecute la Tribunalul Gorj. Procesul a început pe 12 februarie cu o amânare, fiind reluat a doua zi, pe 13 februarie, când magistraţii gorjeni au decis să menţină măsura arestării preventive împotriva membrilor grupării respective. Prinderea celor nouă a presupus anul trecut razii şi descinderi a peset 160 de poliţişti din Gorj, Dolj, Bucureşti şi Prahova. Indivizii respectivi erau acuzaţi că au clonat carduri pe care le-au folosit atât în străinătate, cât şi la Târgu Jiu, un gorjean fiind cel care a depus prima plângere ce a dus la prinderea membrilor reţelei.

Cei nouă au fost lăsaţi iniţial în libertate, dar, ulterior, Curtea de Apel Craiova, a emis mandate de arestare preventivă, mandate care au fost prelungite şi acum. Aceştia sunt acuzaţi de infracţiuni privind comerţul electronic, în procesul ce se va desfăşura în următoarele luni parte vătămată constituindu-se şi site-ul american de comerţ electronic E-bay. Site-ul respectiv are un reprezentant din România la procesul de la Târgu Jiu, pe rolul instanţei gorjene mai fiind şi un alt proces prin care americanii încearcă să îşi recupereze pagubele de la cei care i-au ţepuit prin intermediul calculatoarelor şi al cardurilor false.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: