CM Qatar: „Balonul de Aur” 2022 ar putea juca în finala Cupei Mondiale

Franța va întâlni Argentina în finala Campionatului Mondial din Qatar, meciul fiind programat duminică. Antrenorul francezilor, Didier Deschamps, ar putea să îl titularizeze și pe Karim Benzema, „Balonul de Aur” din 2022.

Atacantul francez de la Real Madrid a suferit o accidentare înainte de debutul la Campionatul Mondial și s-a întors la Madrid unde recent a reluat antrenamentele cu echipa de club. Benzema a suferit o leziune la nivelul cvadricepsului de la coapsa stângă atunci când a părăsit cantonamentul naționalei Franței dar, se pare, că nu a fost foarte gravă și s-a recuperat.

„În viața mea nu am renunțat niciodată… dar în seara asta trebuie să mă gândesc la echipă așa cum am făcut-o întotdeauna, așa că vreau să las locul cuiva care poate ajuta grupul să facă o Cupă Mondială grozavă. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere” spunea Benzema după accidentare.

Mundo Deportivo a titrat că Real Madrid și-a dat acceptul ca vedeta sa să plece din nou în Qatar, acolo unde poate apărea în ultimul act al turneului, în finala cu Argentina. „Karim Benzema şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi de la Real Madrid începând de sâmbătă, iar la şedinţa de pregătire de marți a apărut zâmbitor, etalând o formă foarte bună” arată sursa citată. Și cotidianul Marca a întărit varianta și susține că Benzema era apt de joc încă din optimi. Mai mult, jurnaliștii spanioli precizează că Didier Deschamps a luat decizia în grabă atunci când a ales să renunțe la Benzema.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: