La ce echipă din Liga 1 vrea să fie patron Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a fost aproape de a prelua Petrolul Ploiești alături de alți investitori. „Oracolul de la Bălcești” a spus că în decursul zilei de miercuri trebuia să semneze documentele de preluare dar tranzacția nu s-a mai perfectat.

Dumitru Dragomir a spus că nu datoriile celor de la petrolul au făcut ca afacerea să nu se mai concretizeze, afirmând că acestea sunt rezonabile. „Să știți că datoriile sunt rezonabile la Petrolul. Un milion și 400.000 de euro, reeșalonat, nu reprezintă o sumă mare. În acest moment, ei au nevoie de 500.000 de euro pentru cantonament și pentru a plăti salariile până în primăvară. Cine vine acum investitor la Petrolul face mare afacere.

Am fost foarte aproape să mă implic acolo. Am stat după și m-am gândit: « Abia am scăpat de nenorocirile fotbalului românesc și acum mă implic iar?»  Petrolul era o echipă de luat. Are stadion, suporteri, dar pe suporteri trebuie să îi mulțumești. Cine vine la Petrolul trebuie să bage două-trei milioane în transferuri ca să se bată la titlu. La Petrolul e ca la Rapid, ca la Craiova, ca la Steaua. Nu te poți juca la Petrolul. Trebuie să ai și primarul de partea ta, dar și prefectul de partea ta”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena. 

Petrolul însă nu știe nimic despre dorința lui Dumitru Dragomir de a investi la Petrolul. Deși anunță că este deschisă la negocieri, în plină criză financiară, conducerea Petrolului a afirmat că n-a știut nimic despre intenția lui Dumitru Dragomir de a se implica financiar la Ploiești.

În ultima etapă din Superliga, Petrolul a pierdut cu Rapid, pe Arena Națională, scor 1-3.

Vizualizări: 2,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: