Ce spune Reghecampf despre revenirea la Universitatea Craiova

Antrenor al echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf a replicat după ce presa azeră a scris că va reveni la Universitatea Craiova. Acesta a contrazis zvonurile referitoare la revenirea în România la o conferință de presă.

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova și, pentru că nu i s-a găsit înlocuitor, au început să curgă zvonuri referitoare la noul principal. În cazul lui Reghecampf afirmația că ar veni la Craiova a fost publicată de azeri și preluată de presa din România.

Laurențiu Reghecampf a declarat însă, la o conferință de presă de la actuala sa echipă, că nu are de gând să plece la Universitatea Craiova și se concentrează pe ceea ce are de făcut la Neftchi Baku. „Nu am nimic de-a face cu ceea ce s-a scris. Aceasta nu este o informație corectă. Cred că nu este necesar să vorbim despre asta la conferința de presă. După cum am spus mai devreme, discutăm și lucrăm în această direcție (n.r. să facă transferuri la Neftchi). Trebuie să așteptăm să se încheie anul calendaristic, pentru că avem două meciuri importante. Îmi doresc ca echipa mea să revină în cupă și să meargă în semifinale. La trei zile după acea partidă va avea loc ultimul meci al anului din campionat. Dacă trecem la următoarea etapă în cupă, este posibil să avem o atmosferă mai bună. Se poate întâmpla totul în fotbal. Prin urmare, nu vreau să vorbesc despre acest subiect pentru ca jucătorii să se poată concentra. Sper să încheiem anul cu bine”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă de la Baku.

Oltenia TV a informat că antrenorul român nu ar pleca singur de la Neftchi Baku, ci împreună cu jucătorul Emin Mahmudov dar Reghecampf a dezmințit acest lucru.

Vizualizări: 1,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: