CNI a demarat procedura de recepţie a stadionului din Târgu Jiu

Stadionul Municipal din Târgu Jiu va fi recepţionat în următoarea săptămână. Reprezentanţii CNI au convocat luni la stadion firmele constructoare dar şi reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu pentru a inspecta întregul stadion. 

Comisia de recepţie a început astăzi activitatea de inspectare a tuturor lucrărilor efectuate la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. La Târgu Jiu este prezent şi directorul Companiei Naţionale de Investiţii,  Adrian Cefalan, care a avut alături azi reprezentanţi ai firmelor care au construit diversele părţi ale stadionului, ACI Cluj şi CONA Sibiu. Au fost de asemenea prezenţi şi membrii comisiei anunţaţi de primarul Marcel Romanescu că vor face parte din comisia de recepţie. Edilul anunţa în urmă cu o săptămână faptul că au fost desemnate trei persoane care să facă parte din comisia care va începe recepţia stadionului pe data de 23 septembrie. „Eu vreau ca recepția să se facă extrem de riguros. În comisia de recepție vom avea și noi trei reprezentanți, doi din partea primăriei și unul de la Direcția de Patrimoniu. Vor fi domnii Marius Ionescu, Raul Chiriac și un domn inginer de la Patrimoniu. E un stadion pe care vreau să îl preiau în cele mai bune condiții, iar angajații mei să fie foarte atenți și să verifice toate lucrările. Nu aș vrea ca în afară de întreținerea stadionului, care presupune și așa costuri substanțiale, să mai intervin ulterior și pe lucrările neefectuate corespunzător. Sper ca CNI și firma care a executat lucrările să fie responsabile”, a spus atunci primarul Romanescu.

În această dimineaţă a demarat procedura de recepţie a stadionului fiind inspectate zonele destinate sportivilor, vestiare, căi de acces, parcarea subterană, tribunele, lojele stadionului, zona destinată mass-media şi spaţiile tehnice. Încă de la primele ore s-a auzit staţia de amplificare a atsadionului, fiind prornite şi cele două tebele electronice şi intralaţia de nocturnă.

Galerie foto




Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: