George Tudoran ar putea reveni la Pandurii

George Tudoran, fostul golgheter al gorjenilor, ar putea reveni la Pandurii după ce Rapid a renunţat la el. La ultimul meci de pe teren propriu, cel cu UTA Arad, Tudoran s-a aflat în tribune, iar antrenorul Adrian Bogoi a precizat că jucătorul se antrenează sub comanda sa.

Pandurii a pierdut rând pe rând cei mai buni marcatori ai echipei. Numai sezonul trecut s-a despărţit de doi dintre aceştia, George Tudoran şi Andrei Blejdea, dar şi de un fost golgheter care revenise doar sub formă de împrumut în 2019, Gabriel Dodoi.

Cum Pandurii are acum cele mai mari probleme în atac, puţin ajutor nu ar strica pentru acest compartiment al echipei. George Tudoran ar putea fi o soluţie foarte bună după ce şi-a reziliat contactul cu Rapid Bucureşti, după doar trei etape scurse din actuala stagiune. Acesta se pregăteşte deja cu Pandurii după ce nu a jucat însă niciun minut la giuleşteni.

Antrenorul Adrian  Bogoi aşteaptă să intre banii în conturile clubului, după ce în ultima săptămână Curtea de Apel Craiova a decis că acţionarii trebuie să vireze cei peste 3 milioane de euro restanţi, reprezentând cotizaţiile din perioada 2014-2017. Totodată, Bogoi speră ca FRF să ridice interdicţia dictată echipei în privinţa legitimării chiar şi a jucătorilor liberi de contract.  ”Tudoran e liber de contract şi se pregăteşte cu noi, dar nu ştim, deocamdată, dacă şi când putem face transferuri. Aşteptăm să se concretize şi ce s-a scris în ziare în privinţa procesului cu acţionarii, aşteptăm să intre banii şi dacă se ridică şi acea interdicţie, să putem aduce şi jucători, pentru a întări lotul”, a precizat Bogoi.

După opt etape  Pandurii Târgu Jiu se află pe penultimul loc, cu 5 puncte şi golaveraj 5-15, iar etapa viitoare gorjenii joacă la Dunărea Călăraşi. 

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: