CNI cere Primăriei Târgu Jiu contractele cu Pandurii

Șeful galeriei DURII, Valeriu Peptenatu, vrea să afle ce drepturi are clubul Pandurii asupra bazei sportive de la Târgu Jiu. Pandurii a avut contract de comodat pentru teren, tribune și vestiare, aprobat prin votul Consiliului Local Târgu Jiu. Contractul era valabil până în 2020, dar a fost suspendat în ultimii doi ani, pentru ca stadionul să poată fi preluat liber de sarcini de Compania Națională de Investiții, în vederea modernizării și extinderii. Acum, stadionul este aproape gata, dar poate fi folosit de Pandurii până în 2020, dacă nu chiar mai mult, în cazul în care contractul va fi prelungit automat cu perioada pe care a fost suspendat.

În Gorj, aproape toată lumea își dorește ca Pandurii să dispară, fie pentru a acoperi furturile din urmă, fie pentru a avea acces la stadion, mai exact la spațiile comerciale aflate la kilometrul zero al municipiului, fie din alte motive. Valeriu Peptenatu vrea însă să știe ce drepturi are clubul Pandurii asupra stadionului și a avut surpriza să afle de la Compania Națională de Investiții că nu are cunoștință despre acest contract. „Ca urmare a sesizării dvs. cu privire la aceste aspecte, CNI a cerut beneficiarului, respectiv UAT Târgu Jiu, să ne prezinte în regim de urgență documentele, dacă acestea există, și un punct de vedere cu privire la cele semnalate”, se arată în răspunsul CNI, care a precizat că acest contract nu apare în documentația depusă de Primăria Târgu Jiu atunci când a fost aprobată investiția.

Pandurii a dat zilele trecute un comunicat destul de ciudat, doar pentru a spune că pe una din tribune a fost inscripționat numele Pandurii, din scaune albe, semn că și constructorul a anticipat numele noii arene.

Galerie foto


Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: