Cocalarul politic și cum face el casă bună cu PSD-ul

Fiți pe pace. Nu trăim noi ziua aia în care PSD-ul să se hotărască asupra unui personaj nemaipomenit de jegos și/sau de prost și să rămână cu ăla, un singur bufon care, prin comparație, îi face pe Dragnea sau Ponta să pară elevați și decenți. Când vine vorba de resurse umane care să candideze pentru postul de ”Doamne, ăsta e prea scârbos ca să fie adevărat!”, PSD-ul e neîntrecut. Când dispare Codrin Ștefănescu apare Olguța, când se repliază Olguța sare din rânduri alde Cătălin Rădulescu.

Deputatul de Argeș Cătălin Rădulescu a dat niște interviuri aiuritoare pentru Adevărul, zilele astea. Am înțeles din ele că aceia care protestează sunt niște proști și că ar fi oricând dispus să folosească ori tunurile de apă, ori mitraliera proprietate personală, pe curul lor. Am mai înțeles că salariul de mii de euro pe care-l ia un parlamentar este ”nemotivant” și că ”ar trebui să fie mult mai decent”, ba chiar că ”nu-mi ajung banii pe care-i iau pe lună nici pentru un pantof”.

Mergând mai departe cu analiza pe personaj, Cătălin Rădulescu e ceea ce putem numi cocalarul ajuns om politic perfect. Cocalarul politic e snob și se înțolește doar de la firme mari, nu ca noi, săracii. Cocalarul politic achiesează pe deplin la ideea cocalarului bătrân-afacerist, Țiriac, că un hoț e preferabil oricând unui prost. Cocalarul politic e și un om caracterizat prin cruzime, așa cum sugerează pasiunea lui pentru vânătoare pe care orice psihanalist ar pune-o pe seama unor traume oedipiene, dacă nu cumva direct pe cea a unui penis minuscul. Cocalarul politic e, așadar, și agresiv, iar amenințarea și șantajul sunt armele lui preferate (așa cum de altfel a rezultat din atitudinea de după primul interviu a cocalarului politic, care i-a amenințat pe cei doi jurnaliști cu procesul, apoi cu concedierea, apoi le-a spus că în al doilea interviu ”trebuie să SCRIȚI ce vreau eu, nu ce vreți voi”.

Cătălin Rădulescu, cocalarul politic, a fost votat de mulți cretini din Argeș. Unii în cunoștință de cauză, ticăloși fără Dumnezeu cărora personajul descris mai sus li se pare un erou al capitalismului prost înțeles, alții proști și-atât, dintr-ăia care votează PSD-ul, nu oamenii din PSD. Ei bine, cât PSD-ul va fi votat în continuare, cocalarul politic o să continue să urineze în capul nostru, al cetățenilor, fără vreun greț. Rezistați, deci.

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: