Cod roșu de vânt. Care au fost efectele!

Este cod roșu de vânt în zona de nord a județului Gorj, dar efectele acestuia se simt în tot județul. La Rânca a fost luat pe sus acoperișul unei pensiuni.

La Peștișani au fost puși la pământ mai mulți arbori. Un brad de mari dimensiuni a căzut pe Drumul Național 67D, circulația fiind blocată pentru câteva minute până când angajații primăriei au intervenit pentru a elibera carosabilul. Mai multe țigle au zburat de pe acoperișul școlii, elevii fiind ținuți în clase și în pauze.

"În comuna Lelești am fost solicitați să intervenim după ce vântul puternic a smuls un acoperiș al unei anexe provocând daune și la o altă anexă aflată în imediata apropiere.
La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu care a intervenit pentru degajarea elementelor de construcție astfel încât acestea să nu mai reprezinte un pericol", a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Și la Polovragi au fost rupți câțiva stâlpi din lemn, fiind afectată alimentarea cu energie electrică.

Câteva țigle s-au desprins și de pe acoperișul unui bloc din Bumbești Jiu. Zeci de gospodării din Novaci, Lăzărești și Crasna nu au energie electrică, tot din cauza ruperii unor stâlpi. 

Vizualizări: 2,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: