Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Coiculescu a fost pus în libertate

Radu Coiculescu este o persoană liberă de la sfârşitul săptămânii trecute, mandatul de arestare preventivă pe numele său fiind revocat la câteva luni după reţinerea sa pentru fapte de corupţie. Fostul şef al Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap din Gorj a fost pus în libertate la Curtea de Apel Târgu Mureş, unde procurorii au pierdut lupta pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă a medicului. Sentinţa de la Mureş este definitivă şi a şi fost pusă în aplicare, Coiculescu fiind o persoană liberă începând de vineri seara. Medicul a fost reţinut la începutul lunii martie pentru luare de mită, în urma unui flagrant, el fiind acuzat atunci că ar fi luat bani de la diferite persoane pentru a le elibera certificate de handicap. Coiculescu a negat mereu acuzaţiile care i-au fost aduse, însă el a stat după gratii cel puţin 4 luni, timp în care a trecut prin arestul Poliţiei Gorj, prin Penitenciarul de la Târgu Jiu, cel de la Craiova şi cel de la Colibaş, care are şi un spital în cadrul căruia medicul s-a tratat de afecţiunile pe care le are.
 Coiculescu a ajuns să îşi obţină eliberarea la Curtea de Apel Târgu Mureş după ce a cerut strămutarea procesului său de la Târgu Jiu în Harghita, la Tribunalul Miercurea Ciuc. Medicul s-a plâns că la Târgu Jiu cazul este mult prea mediatizat şi judecătorii pot fi influenţaţi în luarea deciziei. Procurorii îl acuză pe acesta de trei fapte de corupţie, alte şase fiind în anchetă, conform unui anunţ făcut la finalizarea rechizitoriului înaintat Tribunalului Gorj. Coiculescu este judecat de acum încolo în stare de libertate alături de alte trei femei, acuzate şi ele pentru luare sau dare de mită, procesul acestuia urmând să ajungă la o finalitate de abia peste câţiva ani.
 


Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: